0532 326 4532  •  ANADOLU EXPRESS®  0850 888 2728

Sık Sorulan Sorular

Soru  1 : Nakliye hizmetinde perdelerim, avizelerim, storlarım sökülüp takılır mı?

Cevap  1 : Evet nakliye hizmeti esnasındaperdeleriniz, avizeleriniz, storlarınız sökülüp yerlerine takılır.

Soru  2 : Mobilyalarınız için marangoz ekibinizde var mıdır ?

Cevap  2 : Evet ekiplerimiz arasında marangoz, elektrikçi, tesisatçı  vardır.

Soru  3 : Kırılacaklarım ve mutfak eşyalarımı kim toplar ben mi siz mi?

Cevap  3 : Kırılacak eşyalarınızı ve mutfağınızı tamamen biz toplar ve naklederiz.

Soru 4 :Taşıma anında için benim yapmam gerekenler nelerdir?

Cevap  4 :Taşınmanız için sizlerin yapması gereken özel iç giyim eşyalarınızı, takı ve zinnet eşyalarını kendiniz toplamalısınız.

Soru  5 : Evim taşınırken sigortalanarak mı nakledilir, sigorta limiti nedir ?

Cevap  5 : Evet kesinlikle sigortalıdır, sigorta miktarı eşyalarınızın değerine göre belirlenir

Soru  6 : Nakliye anında kim ile irtibat kurmamız gerekli ?

Cevap  6 : Nakliye öncesi 24 saat kala sizlere ekip sorumlumuzu bildiriyoruz sorumlumuz iş bitimine kadar an an yanınızdadır.

Soru  7 : Taşınma için eşyalarımı nasıl paketliyorsunuz ?

Cevap  7 : Taşınmanız için kraft kağıt, hijyenik patpat, köpük streç ve koliler kullanılır ve elektronik cihazlarınız orjinal kutularına konulur.

Soru  8 : Ekibiniz kaç kişiden oluşur?

Cevap  8 : Ekibimizde bir sayı sınırı yoktur eşyalarınızın yoğunluğuna göre belirlenir örnek 3+1 için 8 personel 2+1: 6 personel 1+1:5 personel

Soru  9 : Eşyalarımı taşımadan önce gelip görüyormusunuz?

Cevap  9 : Evet olmazsa olmazlardandır mutlaka görüyoruz ön expertiz

Soru  10 : Eşyamı taşımak üzere ne tür araç gönderiyorsunuz ?

Cevap  10 : Eşyalarınız için ön expertizde uygun görülen ebatta araç tahsis edililir ve kapalı kasalı olup günlük dezenfekteli son model arabalardır.

Soru 11 : Hizmetin içinde parça eşya taşımada mevcut mu ?

Cevap 11 : Parça eşya taşımada yapılmaktadır bunun için iletişim ile bilgi alabilirsiniz.

Soru 12 : Nakliye hizmeti fiyatı nasıl belirleniyor ?

Cevap 12 : Fiyatlarımız evlerinize veya firmanıza gelinerek yapılan incelemeler sonucu belirleniyor.

Soru 13 : Taşınma anında oluşan zarar ziyanlar nasıl karşılanacaktır ?

Cevap 13 : Taşınma anında olası risk olursa sigorta teminat poliçenizde adınıza ve TC numaranıza yapılan sigorta expertizleri çağırılır gerekli tutanaklar yapılarak tüm zararlarınız zabıt altına alınır ve adınıza derhal ödeme çıkarılır.

Soru 14 : Nakliye işlemi olduktan sonra eşyalarımı yerleştiriyor musunuz ?

Cevap 14 : Nakliye hizmetinin için eşyaları aldığımız gibi yerleştirme de mevcut içiniz rahat olabilir.

Soru 15 : Kırılacak olan eşyalarımı ben toplarsam fiyat düşer mi ?

Cevap 15 : Kırılacak eşyalarınızı toplamanız fiyatlarımızı ne yazık ki etkilemez.


Makalellerimizi Linklere Tıklayarak Görebilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat, Şehir İçi Evden Eve Nakliyat, Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat, İstanbul İzmir Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama, Ofis Taşımacılığı, Fuar Taşımacılığı, Fabrika Taşımacılığı

Anadolu Express Nakliyat

Anadolu Express Nakliyat Evden Eve Nakliyat 1979 yılında Ali Osman ÜNAL tarafında İstanbul merkezli kurulmuş kurumsal bir aile şirketidir.

Devamını Oku

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin:

    

7/24 Ulaşım

Günün her saati bizi arayıp teklif alabilirsiniz.

Bizden Teklif İsteyin

İletişim Formu

İletişim

Zümrütevler Mah. Can Sokak No:21/5   Maltepe/İstanbul

  anadoluexpress1979 (@) gmail.com